You are currently viewing Chindia Târgoviște, victorie în primul meci din play-out: 3-2 cu CS Tunari

Chindia Târgoviște, victorie în primul meci din play-out: 3-2 cu CS Tunari

Chindia Târgoviște a început cu dreptul meciurile din play-out-ul Ligii a 2-a. În prima etapă din noua fază a competiției, formația dâmbovițeană a intrat în posesia tuturor punctelor, după ce a trecut de CS Tunari, cu scorul de 3-2.

Într-un joc susținut la Buftea, Chindia a deschis scorul prin Pesic, în debutul întâlnirii, după mingea s-a deplasat pe traseul Zivkovic-Bogaciuc – Pesic. 25 de minute mai târziu, gazdele au restabilit egalitatea prin autogolul albanezului Memolla.

Chindia a preluat din nou conducerea pe tabelă în finalul primei reprize, după ce Zivkovic a înscris la colțul lung. Până la reușita de 2-1, Matiș trimisese în balonul în bară. După scurgerea primei orei de joc, CS Tunari a restabilit încă dată echilibrul pe tabelă, în urma golului marcat de Adrian Petre.

Cu puțin timp înainte de intrarea în ultimul sfert de oră al întâlnirii, Chindia a mai lovit o dată adversarul. Matiș a lovit din nou bara porții adverse, iar croatul Zivkovic a înscris golul victorios al formației dâmbovițene. În urma celui de-al doilea gol marcat, atacantul croat a stabilit scorul final al meciului, dar în același timp a atins „dubla” în poarta lui Isvoranu.

După victoria de astăzi, Chindia a ajuns la 31 de puncte acumulate în actuala stagiune. Etapa viitoare, acasă, târgoviștenii înfruntă pe Concordia Chiajna.

M.I.