You are currently viewing Urban Titu și Roberto Ziduri continuă lupta pentru titlul județean, umăr la umăr. Ambele formații, învingătoare la scor în această etapă

Urban Titu și Roberto Ziduri continuă lupta pentru titlul județean, umăr la umăr. Ambele formații, învingătoare la scor în această etapă

Liga a 4-a dâmbovițeană a programat în acest week-end o nouă etapă. Și după această rundă Urban Titu și Roberto Ziduri continuă lupta pentru titlul județean, umăr la umăr.

Liderul campionatului, Urban Titu și-a regăsit din nou cadența în competiție, după ce săptămâna trecută a fost învinsă de Libertatea Urziceanca. De această dată, Titu a învins, acasă, pe Viitorul Ocnița, cu 6-0. Mai mult de atât, în această săptămână, Urbanul a renunțat la serviciile antrenorului Florin Anton.

În această rundă, ocupanta locului secund, dar cu același număr de puncte acumulate, 53, Roberto Ziduri și-a arătat și ea colții și a trecut de Voința Tătărani, pe teren propriu, cu scorul de 7-0.

Jumătate dintre jocurile etapei s-au încheiat la egalitate, două dintre ele cu remiză albă. Ziduri, Braniștea și Titu au câștigat pe teren propriu, în timp ce Gura Șuții este singura echipă care s-a impus în deplasare.

Gura Șuții și-a consolidat poziția a 3-a, mărind distanța față de Potlogi și Voinești. Urmează Urziceanca, Braniștea, Șuța Seacă și Fieni, neînvinse în această rundă.

Burduca și Răzvad rămân în gardă, la fel și Moroeni. Brezoaele, Ocnița și Tătărani au emoții tot mai mari, mai ales că Unirea Bucșani recuperează punct cu punct.

Liga a 4-a. Rezultate – Etapa  a 20 -a 

Potlogi – Suța Seacă 1-1

Răzvad – Bucșani 0-0

Fieni – Voinești 0-0

Ziduri – Tătărani  7-0

Burduca – Gura Șuții  0-3

Braniștea – Brezoaele 3-1

Moroeni – Urziceanca 1-1

Titu – Ocnița 6-0.

M.I.