You are currently viewing Spații pietonale noi și moderne pe Calea București și pe strada Vlad Țepeș din municipiul Târgoviște

Spații pietonale noi și moderne pe Calea București și pe strada Vlad Țepeș din municipiul Târgoviște

Continuă intervențiile la spațiile pietonale din municipiul Târgoviște. Primarul municipiului, Cristian Stan, a prezentat, astăzi, într-o conferință de presă, proiectele derulate în acest moment, în completarea lucrrilor derulate anul trecut.

Suntem pe strada Vlad Țepeș, lângă blocurile N, unde continuă lucrările de reabilitare a trotuarelor, un proiect pe care îl continuăm. Am lucrat și anul trecut în fața blocurilor H, acum continuăm cu blocurile O și N, astfel încât întregul tronson să fie reabilitat și să putem vorbi despre o infrastructură destinată pietonilor de cea mai bună calitate. Menționez faptul că lucrările vor continua până când vom ajunge la intersecția Calea București cu strada Petru Cercel. În această lună, sperăm să reușim să finalizăm unele investiții care, deși nu sunt de o valoare foarte mare, au fost extrem de necesare în această zonă”, a precizat Cristian Stan.

AUTOR: F.S.