You are currently viewing Chindia Târgoviște, învinsă de Concordia Chiajna, în etapa a 2-a a play-out-ului! S-a cerut demisia antrenorului Diego Longo

Chindia Târgoviște, învinsă de Concordia Chiajna, în etapa a 2-a a play-out-ului! S-a cerut demisia antrenorului Diego Longo

Chindia Târgoviște s-a înclinat, astăzi, pentru prima dată în play-out. Pe teren propriu, dâmbovițenii au fost învinși de Concordia Chiajna, cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost semnat de  Mario Vrdoljak, în debutul reprizei a doua, printr-o lovitură de cap.

În finalul primei reprize a disputei, Chindia a ratat o lovitură de la 11 metri, prin atacantul Robert Moldoveanu. Același jucător a irosit un penalty și în meciul dintre cele două formații pe care l-au susținut în stagiunea regulară a campionatului.

Partida dintre cele două formații a contat pentru etapa a doua a play-out-ului. Pe durata meciului, dar și la finalul acestuia,  suporterii Chindiei au strigat demisia antrenorului italian Diego Longo. Văzând că echipa nu joacă aproape nimic, aceștia își doresc ca tehnicianul să părăsească banca tehnică a formației dâmbovițene.

Cu 31 de puncte acumulate, Chindia ocupă locul 3 în grupa B a play-out-ului, la egalitate cu primele două clasate, Concordia Chiajna și CSA Steaua București. Etapa viitoare, Chindia va înfrunta în deplasare pe ACS Viitorul Târgu Jiu.

M.I.