You are currently viewing Primarul Bogdan Tița își dorește să implementeze, în comuna Ulmi, un proiect unic în mediul rural din România

Primarul Bogdan Tița își dorește să implementeze, în comuna Ulmi, un proiect unic în mediul rural din România

Un proiect unic, în mediul rural, prinde contur, la Ulmi. Primarul comunei dâmbovițene, Bogdan Tița își propune amenajarea unei zone de agrement și recreere, care se va întinde pe aproximativ 6 hectare. Locația este situată la Dumbrava, în zona Fabricii de Armament.  Proiectul are o valoare de aproximativ 5 milioane de euro, bani europeni, nerambursabili, și urmează a fi depus în acest an.

„Mi-am propus să transformăm o zonă, unde momentan se aruncă gunoaie, într-o zonă de agrement și recreere pentru dumneavoastră, un proiect unic pentru mediul rural. Zona de agrement va fi amenajată la Dumbrava și se va întinde pe cca 6.2 hectare. Valoarea proiectului este de aproximativ 5 milioane de euro, bani europeni, nerambursabili! Proiectul va cuprinde: reabilitarea lacului și a zonei adiacente, amanajare alei pietonale, piste pentru biciclete, zonă pentru skateboard, amenajare spații verzi, amenajare parcare, loc de joacă pentru copii, zonă cu aparate de fitness în aer liber, amfiteatru și va fi amenajată albia pârăului,” explică Bogdan Tița, primarul comunei Ulmi.

AUTOR: F.S.