You are currently viewing Urban Titu și Roberto Ziduri, primele două clasate în campionatul județean, fără victorie în etapa a 21-a

Urban Titu și Roberto Ziduri, primele două clasate în campionatul județean, fără victorie în etapa a 21-a

Week-end-ul trecut s-a consumat o nouă etapă în Liga a 4-a dâmbovițeană. Primele două clasate, Urban Titu și Roberto Ziduri, au călcat greșit și au bifat câte un rezultat de egalitate împotriva adversarilor întâlniți.

Pe teren propriu, liderul Urban Titu a încheiat la egalitate, 1-1, cu FC Potlogi. Acesta a fost primul pentru antrenorul Marian Vătuvu pe banca tehnică a Urbanului.  În schimb, ocupanta locului secund, Roberto Ziduri a terminat 2-2 cu Recolta Gurii Șuții, în deplasare.

Etapă cu numărul 21 a campionatului a fost una inedită, în care gazdele nu au câștigat nici măcar un joc. Jumătate dintre meciuri s-au încheiat cu victoria oaspeților (Moroeni, Burduca, Răzvad și Șuța Seacă), iar jumătate au fost remize.

După Titu și Ziduri, Gura Șuții completează podiumul, urmată de Potlogi și Voinești.

Urziceanca, Braniștea, Șuța Seacă și Fieni formează grupul echipelor fără emoții. Cu succesele de astăzi, Burduca, Răzvad și Moroeni se desprind și ele de zona fierbinte, unde s-au izolat Brezoaele, Tătărani, Ocnița și Unirea Bucșani.

Liga a 4-a. Etapa a 21-a – Rezultate

Titu – Potlogi 1-1

Ocnița – Moroeni 2-8

Brezoaele – Burduca 2-5

Gura Șuții – Ziduri  2-2

Tătărani – Fieni 1-1

Voinești – Răzvad  3-4

Bucșani – Șuța Seacă  1-2

Urziceanca – Braniștea 2-2

M.I.