You are currently viewing Beneficiarii Centrului de zi pentru copii cu Autism și sindrom Down-Sfânta Maria, la Cinema Independența

Beneficiarii Centrului de zi pentru copii cu Autism și sindrom Down-Sfânta Maria, la Cinema Independența

Zi fericită pentru micii beneficiari ai Centrului de zi pentru copii cu Autism și sindrom Down-Sfânta Maria, din Târgoviște. Aceștia au mers la Cinema Independența unde s-au bucurat de proiecția gratuită a unui film vesel, care le-a oferit nu doar prilejul de a zâmbi, dar și de a afla mai multe despre beneficiile prieteniei.

„Astăzi, la Cinematograful „Independența” din Târgoviște am participat gratuit la proiecția filmului „Aventură în natură 2”. Alături de personajele animației, copiii au fost părtași la o călătorie plină de învățăminte și distracție. Povestea a tratat subiecte precum gestionarea fricii, recunoașterea curajului în diversele sale forme, precum și valoarea inestimabilă a prieteniei. Aceste momente au oferit micuților lecții valoroase despre cum încrederea reciprocă și sprijinul necondiționat între prieteni pot transforma cele mai dificile provocări în oportunități de autodepășire. Finalul a fost pe placul acestora și a reușit să le umple de bucurie sufletele.
Mulțumim conducerii Teatrul Tony Bulandra Târgovişte și personalului Cinematografului Independența pentru asigurarea unei zile încărcate de emoție și bucurie!”, transmite echipa centrului aflat în subordinea Primăriei Târgoviște.

AUTOR: F.S.