You are currently viewing SPORTIVII FLACĂRA MORENI, PREZENȚI LA ETAPA A II-A DE MOTOCROS DE LA ZĂRNEȘTI

SPORTIVII FLACĂRA MORENI, PREZENȚI LA ETAPA A II-A DE MOTOCROS DE LA ZĂRNEȘTI

În acest weekend, pe circuitul de la Zărnești s-a desfășurat cea de a II-a etapă din Campionatul Național Individual al României la Motocros. Sportivii Secției de Motociclism a Clubului Sportiv Municipal Flacăra Moreni au fost prezenți și au concurat pe clasele specifice, aceștia înregistrând în cele două zile clasări bune și acumulând astfel puncte importante pentru clasamentul general din campionat.

La clasa MX Fete, Iasmina Stan a urcat pe podium prin obținerea locului III cu 40 puncte și se situează pe locul IV la general.

După clasarea pe locul III la cursa trecută de la Balș, sportivul Robert Văcaru s-a situat la această etapă pe locul VI cu 30 puncte la clasa Amatori MX 2, poziționându-se astfel după două etape pe locul IV național.

La clasa Veterani 1, Adrian Badea a obținut locul IV cu 34 puncte și se clasează pe locul III la național, iar Romulus Necșoiu cu 29 puncte s-a situat pe locul VI și se menține tot pe locul VI național.

Clasa MX 125 a fost reprezentată de Eduard Badea care a acumulat după primele două etape 38 de puncte, iar la clasa MX 1 Andrei Filip s-a clasat la această cursă pe locul V cu 16 puncte.

De asemenea, Flacăra Moreni a fost prezentă la această etapă cu 9 arbitrii de traseu specializați și care au fost coordonați de Silviu Glodeanu.

Felicitări tuturor și vă mulțumim pentru toate eforturile depuse atât la curse, cât și la antrenamente! Mult succes la etapele naționale viitoare!