You are currently viewing Urban Titu și Roberto Ziduri, victorii la scor în etapa de week-end a campionatului județean

Urban Titu și Roberto Ziduri, victorii la scor în etapa de week-end a campionatului județean

Urban Titu și Roberto Ziduri au defilat în etapa a 22-a a Ligii a 4-a dâmbovițene. Primele două clasate din campionatul județean au obținut victorii categorice în fața adversarilor pe care i-au înfruntat.

Liderul competiției, Urban Titu și-a arătat superioritatea din plin și a trecut, în deplasare, de Bradul Moroeni, cu 7-2. În schimb, acasă, Roberto Ziduri a învins pe AFC Brezoaele, cu 6-1.

Etapa cu numărul 22 a fost una bună pentru gazde, triumfătoare prin Potlogi, Răzvad, Ziduri, Burduca și Braniștea. Gura Șuții și Titu se impun în deplasare, în timp ce Voinești se întoarce cu un punct de la Șuța Seacă.

Urban Titu și Roberto Ziduri câștigă clar, continuând duelul direct pentru supremație. Gura Șuții își respectă blazonul, completând un podium de top. Urmează Potlogi și Voinești, alte două echipe puternice. Braniștea, Urziceanca, Șuța Seacă, Burduca, Străjerii și Fieni sunt formațiile fără griji.

Moroeni deschide zona fierbinte. În lupta pentru supraviețuire mai sunt implicate Brezoaele, Tătărani, Ocnița și Unirea Bucșani. O rundă în care toate pierd pe linie și continuă să aibă emoții.

Marți, 16 aprilie, Liga a 4-a programează o etapă „intermediară”, unde capetele de afiș vor fi duelurile Urziceanca  – Ziduri și  Titu – Braniștea.

Liga a 4-a. Etapa a 22-a – Rezultate

Potlogi – Bucșani 4-2

Șuța Seacă – Voinești 2-2

Răzvad – Tătărani 5-o

Fieni – Gura Șuții 0-4

Ziduri – Brezoaele 6-1

Burduca Urziceanca 4-1

Braniștea – Ocnița 7-4

Moroeni – Titu 2-7.

M.I.