You are currently viewing Au început să sosească materialele în cadrul proiectului care vizează dotarea celor 31 de unități școlare și preșcolare din Târgoviște

Au început să sosească materialele în cadrul proiectului care vizează dotarea celor 31 de unități școlare și preșcolare din Târgoviște

Continuă investițiile în sistemul de învățământ târgoviștean. Primarul municipiului, Cristian Stan, a anunțat, astăzi, că au început să sosească materialele în cadrul proiectului care vizează dotarea cu mobilier a sălilor de clasă, a cabinetelor școlare și a laboratoarelor de științe din toate cele 31 de unități școlare și preșcolare din orașul.

„Aproape 10.000 de pupitre individuale, cu scaune reglabile pe înălțime, 1600 de paturi cu saltele, 2500 dulapuri individuale, 67 dulapuri pentru jucarii/materiale, 67 biblioteci de inălțime joasă cu rafturi, 375 bucăți catedră cu scaun, reprezintă numai câteva dintre reperele unei investiții fără precedent!
Este cel mai mare contract de acest tip care a vizat vreodată învățământul târgoviștean, iar finanțarea este asigurată, in proporție de 100%, din banii europeni accesați de către administrația locală, respectiv PNRR, Pilonul VI – Politici pentru noua generație, Componenta C15: Educație”, precizează edilul târgoviștean.

Crstian Stan a declarat că speră ca livrările să se deruleze cât mai repede și în aproximativ o lună să avem toate unitățile de învățământ din Târgoviște dotate la standarde europene.

AUTOR: F.S.