You are currently viewing Chindia Târgoviște, duel cu Steaua București în etapa a 4-a a play-out-ului

Chindia Târgoviște, duel cu Steaua București în etapa a 4-a a play-out-ului

Chindia Târgoviște se pregătește pentru un nou meci în play-out-ul Ligii a 2-a. Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11.00, formația dâmbovițeană va întâlni pe teren propriu, pe CSA Steaua București, în etapa a 4-a. Disputa se anunță una dificilă pentru dâmbovițeni atâta timp cât vor înfrunta echipa aflată pe primul loc în grupă.

După două înfrângeri suferite consecutiv, Chindia speră ca împotriva bucureștenilor să obțină toată zestrea de puncte pentru a mai spera la primul loc în grupă la finalul play-out-ului. Înaintea duelului cu Steaua, Chindia ocupă locul 3, cu 31 de puncte acumulate, la trei lungimi distanță de primele două clasate, Steaua și Concordia Chiajna.

În sezonul regular al campionatului, Chindia și Steaua au terminat la egalitate, 1-1, în prima etapă a campionatului. În acel joc, dâmbovițenii au deschis scorul prin Robert Moldoveanu în minutul 3, dintr-un penalty controversat.În schimb, bucureștenii au egalat în prelungiri (90+7), prin Bogdan Chipirliu, dintr-o poziţie de ofsaid.