You are currently viewing Reprezentanții UVT, întâlnire cu conducerea Primăriei Târgoviște

Reprezentanții UVT, întâlnire cu conducerea Primăriei Târgoviște

Continuă întâlnirile noii conduceri a Universității Valahia Târgoviște cu autoritățile dâmbovițene, în vederea stabilirii priorităților pentru perioada următoare și a stabilirii modalităților în care poate fi sprijinită activitatea instituției de învățământ superior. Ieri, 17.04.2024, rectorul, Corneliu Sălișteanu, și președintele senatului universitar, Claudia Gilia, s-au întâlnit cu conducerea primăriei Târgoviște.

„Discuțiile au vizat oportunitățile de colaborare în ceea ce privește investițiile din Campusul universitar, programele de studii și oferta educațională pentru anul universitar 2024-2025, precum și programele educaționale noi pe care dorim să le dezvoltăm pentru studenții noștri în raport cu cerințele actuale ale angajatorilor sau care oferă competențele cerute de administrația publică. De asemenea, am lansat ideea susținerii de prelegeri pentru studenți de către experți din administrația publică și am identificat modalități de colaborare în domeniile specifice Clubului Sportiv Universitar.
Parteneriatul dintre universitate și administrația publică locală urmărește promovarea și îmbunătățirea învățământului superior târgoviștean și crearea unui mediu care să răspundă nevoilor societății actuale.
Mulțumesc domnului primar al Municipiul Târgoviște Daniel Cristian Stan, doamnei viceprimar Monica Ilie, domnului viceprimar Cătălin Rădulescu și domnului secretar general Chiru-Cătălin Cristea, pentru comunicarea deschisă și susținerea pe care o manifestă față de Universitatea „Valahia” din Târgoviște”, precizează Corneliu Sălișteanu.

AUTOR: F.S.