You are currently viewing Centrul Infotrafic: evitați aglomerația pe A2, folosiți rute alternative!

Centrul Infotrafic: evitați aglomerația pe A2, folosiți rute alternative!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române reamintește conducătorilor auto că până la data de 25 aprilie a.c., pe autostrada A2 București – Constanța, circulația rutieră este restricționată pe a doua bandă a fiecărui sens de mers, fiind deviată pe banda numărul 1, pe tronsonul kilometric 12+300 de metri – 12+500 de metri. Restricțiile sunt impuse pentru a permite efectuarea lucrărilor la parapetul median în zona intersectării cu autostrada A0 Sud.

Pentru a evita aglomerarea și timpul îndelungat de așteptare la întoarcerea către Capitală, recomandăm șoferilor să aleagă ca rută alternativă DN 3 Fundulea – Brănești – București, cu posibilitatea de părăsire a autostrăzii prin nodurile rutiere Fundulea, Brănești sau Cernica.

În zona lucrărilor vor acționa echipaje rutiere pentru fluidizarea traficului, sfătuind conducătorii auto să nu ruleze sau să oprească pe banda de urgență în mod nejustificat, să acorde prioritate la pătrunderea pe autostradă din zona spațiilor de servicii, să mărească distanța în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.