You are currently viewing Premii obținute de elevii dâmbovițeni, la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română – ciclul gimnazial

Premii obținute de elevii dâmbovițeni, la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română – ciclul gimnazial

În perioada 17 – 21 aprilie 2024, s-a desfășurat în municipiul Slatina, județul Olt, Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru ciclul gimnazial. La competiție au participat peste 300 de concurenți din toată țara care și-au valorificat, la proba scrisă, dar și la cea orală competențele dobândite în cadrul orelor de limba și literatura română. Printre aceștia s-au numărat și șase eleve din județul Dâmbovița, care s-au întors cu premii acasă.

„Lotul olimpic al județului Dâmbovița, care a participat la etapa națională, este format din șase eleve pasionate de lectură și dornice de a excela în acest domeniu, de la Școala Gimnazială ”Coresi” Târgoviște, Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște, Școala Gimnazială ”I. Alexandru Brătescu-Voinești” Târgoviște, Școala Gimnazială ”Matei Basarab” Târgoviște, Colegiul Național Pedagogic ”Constantin Cantacuzino” Târgoviște, Școala Gimnazială nr.4 ”Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa. Toate au reprezentat cu succes județul nostru și au obținut rezultate frumoase care s-au materializat în premiul al II-lea, obținut de eleva de la Școala Gimnazială ”Matei Basarab” Târgoviște, clasa a VIII-a, și două mențiuni, obținute de eleva de la Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște, respectiv de eleva de la Școala Gimnazială ”I. Alexandru Brătescu Voinești” Târgoviște, ambele în clasa a VI-a.
Felicitări tuturor copiilor care au reprezentat cu succes județul Dâmbovița!
Felicitări părinților care îi susțin!
Felicitări și mulțumiri profesorilor coordonatori și profesorului însoțitor al lotului olimpic!”, transmite Inspectoratul Școlar Județean, într-un comunicat de presă.

AUTOR: F.S.