You are currently viewing Surse: Coaliția PSD-PNL a decis să renunțe la Cîrstoiu și să meargă cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea și Sebastian Burduja

Surse: Coaliția PSD-PNL a decis să renunțe la Cîrstoiu și să meargă cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea și Sebastian Burduja

Coaliția PSD-PNL a decis, imediat după miezul nopții, să renunțe la candidatura doctorului Cîrstoiu și să meargă cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea – PSD și Sebastian Burduja – PNL, au declarat surse din Coaliție pentru HotNews.ro.

Cei doi candidați nu se vor ataca în campanie, ci vor avea o campanie constructivă pe soluții pentru București, mai spun aceleași surse.

Candidații pe sectoare rămân comuni, la fel și listele de consilii locale.

Discuțiile dintre social-democrați și liberali în ședința Coaliției au început luni, la ora 10.00 și au durat mult după miezul nopții, pentru a lua o decizie în privința candidatului pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu. La ora 18.00, a venit la discuții și managerul Spitalului Universitar București, care a plecat aproape de miezul noții, ferindu-se de jurnaliști.

Editor: IFA