You are currently viewing Nicușor Dan și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei

Nicușor Dan și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei

Nicușor Dan și-a depus joi, 25 aprilie 2024, candidatura la Primăria Generală a Capitalei împreună cu dosarele cu semnături.

Mulțumesc pentru parteneriatul pe care l-am avut în toți aceşti ani, în special în CGMB, unde am avut o direcție clară de a pune ordine în finanțele primăriei, de a pune ordine în investițiile primăriei, în urbanismul Bucureștiului„, a declarat actualul primar al Capitalei.

Direcţia pe care am dat-o împreună este direcţia corectă şi singura direcţie care să ducă Bucureştiul acolo unde trebuie. Cel mai important din campania asta, dincolo de şosele, conducte şi cele care ţin de viaţa completă a bucureştenilor, va fi o luptă de valori, o luptă între oameni care doresc pur şi simplu respectarea legii, care îşi doresc funcţionarea instituţiilor, o justiţie corectă şi clanuri care s-au învăţat să sugă de la bugetul statului, în diferite forme. Asta este lupta”, a completat Nicuşor Dan.
Potrivit acestuia, există pentru Bucureşti doi candidaţi de dreapta, doi candidaţi de stânga şi pentru că există alegeri într-un singur tur „oamenii vor vota util”, iar susţinătorii de dreapta şi de stânga vor vota cu cei mai bine clasaţi candidaţi – Nicuşor Dan şi Popescu-Piedone.
Susţinătorii USR – PMP – Forţa Dreptei – PNL – REPER se vor orienta către cel mai bine clasat candidat de dreapta, care în mod evident sunt eu, cei din zona de stânga – PSD – se vor orienta către cel mai bine clasat candidat de stânga, care în momentul de faţă este Cristian Popescu Piedone şi nu cred să se inverseze”, a explicat edilul Capitalei.

Editor: IFA