You are currently viewing Sorin Grindeanu: Centura Timişoarei merge într-un ritm foarte bun, undeva în iulie anul acesta va fi inaugurată

Sorin Grindeanu: Centura Timişoarei merge într-un ritm foarte bun, undeva în iulie anul acesta va fi inaugurată

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat joi, că Centura Timişoarei merge într-un ritm foarte bun și în iulie, anul acesta, va fi dată în trafic.

Infrastructură modernă să ştiţi că în acest moment se construieşte peste tot, şi la Buzău, iar în toamna acestui an (..) se va circula inclusiv pe Autostrada A7, cea care leagă Muntenia de Moldova, pe primii kilometri de autostradă. E o dovadă, dacă vreţi, ca un judeţ unde cât de cât infrastructura a venit, şi mă refer la Autostrada A1, să poată să fie un exemplu de exportat, pentru că din 89 la Timişoara se spune un lucru: Azi în Timişoara, mâine în toată ţară”, a spus ministrul Transporturilor, înaintea ședinței de Guvern.

Centura Timişoarei merge într-un ritm foarte bun, undeva în iulie anul acesta va fi inaugurată, dată în trafic, astăzi, când vorbim, suntem undeva la 80% din valoarea respectivă sau din implementarea proiectului. O altă veste bună este că a fost deblocată licitaţia pentru Centura Vest, la patru benzi. Termenul final de depunere de oferte este 15 mai”, a spus Grindeanu.

Editor: IFA