You are currently viewing Victorie cu emoții pentru Chindia Târgoviște, în penultimul meci din acest campionat

Victorie cu emoții pentru Chindia Târgoviște, în penultimul meci din acest campionat

Chindia Târgoviște a încheiat pozitiv penultimul meci din acest campionat. Astăzi, pe teren străin, la Buftea, dâmbovițenii au obținut o victorie cu emoții în disputa cu Progresul Spartac, ultima clasată în Liga a 2-a. În partida cu bucureștenii, Chindia s-a impus cu 2-0, iar golurile roș-albaștrilor au venit în ultimul sfert de oră al întâlnirii.

Chindia Târgoviște a deschis scorul prin Matteo Fedele, în minutul 75, iar cea de-a două reușită a fost semnată de croatul Ante Zivkovic, în penultimul minut de joc. Succesul de astăzi a fost al doilea pentru dâmbovițeni în play-out, după cel cu Tunari (3-2), din prima etapă.

În partida cu Progresul, antrenorul Chindiei, Diego Longo  a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din I. Popescu – R. Romeo (46 Cojocaru), Marc, C. Dinu (6 Plămadă), Ioniță (56 Memolla) – Matiș (73 Zivkovic), Bogaciuc (56 Fedele) – Moldoveanu, Boțogan, Pesic – R. Mihai.

După succesul din etapa a 5-a, Chindia ocupă locul 3 în clasamentul Grupei B, cu 35 de puncte. Cu două etape înainte de final, târgoviștenii se află la o distanță de trei puncte în spatele Stelei București și la două lungimi, în spatele Concordiei Chiajna, care au un joc mai puțin disputat decât dâmbovițenii.

Etapa viitoare, Chindia va sta, iar în ultimul joc din play-out va înfrunta, acasă, pe CSM Slatina.

M.I.