You are currently viewing Incendiu puternic în București. Degajări mari de fum în zona Bucureştii Noi. Circulația a fost oprită în zonă

Incendiu puternic în București. Degajări mari de fum în zona Bucureştii Noi. Circulația a fost oprită în zonă

Un incendiu puternic a izbucnit, în această seară, în Bucureștii Noi, al doilea pe ziua de azi din zona de nord a Capitalei, după cel din complexul în construcție One Herăstrău Vista. Norul de fum ajunge până în zona de vest a Capitalei.

Potrivit ISU Bucureşti Ilfov, incendiul a cuprins o hală dezafectată și încă nu se cunoaște ce se află în interior, martorii spunând că s-au auzit și mici explozii.

„La sosirea primelor echipaje de intervenţie ardea la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 650 metri pătraţi. Au fost alertate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară de intervenţie şi salvare la înălţime şi o ambulanţă SMURD„, a precizat ISU.

Una dintre probleme este că incendiul a izbuncnit la o hală din Bucureștii Noi care se află într-o zonă destul de greu accesibilă autospecialelor.

La acest moment a fost transmis și un mesaj Ro-Alert. De asemenea,  se intervine cu 15 autospeciale și au fost suplimentate și forțele de ordine pentru a ține curioșii departe de zona respectivă.

Circulația în zonă este restricționată.

Editor: IFA