You are currently viewing Dâmbovițeanul Octavian Popescu, campion al României cu FCSB

Dâmbovițeanul Octavian Popescu, campion al României cu FCSB

Final se sezon în forță pentru fotbalistul dâmbovițean Octavian Popescu! Cu puține etape înainte de sfârșitul stagiunii în Superligă, jucătorul originar din Nucet a devenit campion al României cu FCSB. Formația din Capitală și-a asigurat titlul național încă din week-end-ul trecut, când FCSB a câștigat în fața Farului Constanța, cu 2-1, un joc ce a contat pentru etapa a 7-a a play-off-ului Superligii.

În disputa cu „marinarii”, dâmbovițeanul a evoluat până în minutul 87, iar apoi a fost înlocuit cu Pandele. Titlul național este cel mai important trofeu cucerit până acum de Tavi Popescu, fiului fostului fotbalist Beniamin Popescu.  În actuala stagiune a Superligii, dâmbovițeanul a evoluat în 31 de meciuri pentru FCSB, la capătul cărora a marcat 2 goluri.

Tavi Popescu a ajuns la FCSB în anul 2o20, fiind văzut la acea vreme ca fiind unul dintre cei mai promițători fotbaliști români. Acum, potrivit Transfermarkt.com, cota de piață al lui Popescu este de 3 milioane de euro.

Pe lângă Octavian Popescu, în lotul echipei campioane a României se mai regăsesc doi dâmbovițeni, portarul Andrei Vlad și mijlocașul Mihai Toma, ultimul având doar apariție în acest sezon pentru bucureșteni.

M.I.