You are currently viewing Copiii sunt așteptați, mâine, la Pucioasa, să caute cele 2 mii de ouă de ciocolată ascunse de iepuraș

Copiii sunt așteptați, mâine, la Pucioasa, să caute cele 2 mii de ouă de ciocolată ascunse de iepuraș

Una dintre cele mai frumoase acțiuni organizate de administrația locală din Pucioasa este reluată mâine. Este vorba despre căutarea ouălor de Paști, ascunse de Iepuraș și de ajutoarele sale. Primarul orașului dâmbovițean, Constantin Ana, îi invită pe toți cei care vor să se aventureze în descoperirea surprizelor delicioase să vină, mâine, 3 mai 2024, în Parcul Central Pucioasa, începând cu ora 11.00

Recunoașteți, vă era dor…
Dacă anul trecut, din cauza lucrărilor din parcul central, nu am putut să completăm bucuria sărbătorilor Pascale cu energica acțiune de cautare a oului de ciocolată, iată ca anul acesta revenim la tradiția noastră!
Parcul central al orașului, viu și colorat va prinde vineri și mai multă viață!
Și, pentru ca ne străduim să facem lucrurile altfel, anul acesta vă așteptăm mult mai bine organizați (cu ajutorul unui număr important de voluntari), să căutăm și să găsim împreună peste 2000 de ouă Kinder, care vă vor aștepta cuminți, ascunse pe întreaga suprafață a parcului!
Colegii noștri de la Centrul Cultural European ne-au pregătit și alte surprize și cum vineri, 03 mai, este zi nelucrătoare, sunt sigur ca ne vom întâlni, cu mic, cu mare în frumosul nostru parc!
Eu voi fi acolo așteptându-vă cu voie bună (și cu o rezerva de ouă Kinder pentru cei mai puțin norocoși dintre copii)!, transmite edilul.

AUTOR: F.S.