You are currently viewing Ținutul mărului din Voinești, un loc pentru o mie de povești și aventuri

Ținutul mărului din Voinești, un loc pentru o mie de povești și aventuri

În Voinești, într-un colț ferit de agitația urbană, unde cerul se întinde liber peste câmpuri şi dealuri, acolo se află Ținutul Mărului. Mai întâi, a fost o livadă, apoi un conac, ulterior o pensiune, iar astăzi, în jurul acestor elemente proprietarii au creat un sanctuar dedicat naturii și activităților în aer liber. Astfel, Ținutul Mărului conține acum o pensiune, 2 restaurante, un heleșteu, o zonă de echitație și manej pentru cai, toate din dragoste pentru zona de basm în care sunt situate, care reamintește că „veșnicia s-a nascut la sat”.

Pensiunea reprezintă mai mult decât un simplu loc de cazare; este o destinație unde oamenii vin pentru a se reconecta cu natura, pentru a gusta din bogăția tradițiilor locale și pentru a se bucura de liniștea și frumusețea unei povești împlinite.

Conceptul pensiunii este definit de simplitate și autenticitate. Cu un design rustic, dar totodată chic și modern, construcția folosește elemente tradiționale, cum ar fi lemnul și piatra, pielea și sticla, pentru a se îmbina armonios cu peisajul natural din jur. În același timp, dotările și atenția la detalii asigură confortul și rafinamentul necesare pentru o ședere relaxantă.

Oaspeții care vin în locația din Voinești se pot bucura de o experiență agroturistică inedită într-o atmosferă primitoare și plină de farmec. La sosire, ei sunt întâmpinați în zona de recepție și lounge, cu o cafea aromată și un delicios desert de măr, pentru a intra treptat în atmosfera locului.

Pensiunea dispune de 4 camere single și 16 camere duble de restaurant a la carte și sală de evenimente. Camerele single și duble îmbină armonios eleganța unui design modern, minimalist, cu atmosfera intimă, oferindu un spațiu confortabil și liniștit, ideal după o zi plină de aventuri. Designul spațiilor de cazare se evidentiaza prin linii curate, robuste, simple.

Ca opțiuni de petrecere a timpului liber, alături de plimbări relaxante prin livada de mersi se numără plimbările pe cal, antrenamente în manej, plimbări cu trăsura, excursii cu ATV-urile, drumeții, picnic-uri în livadă, grătare, pescuit, focuri de tabără.

Mai multe informații despre locație, tarife, evenimente și diposnibilitate, puteți afla chiar de pe site-ul pensiunii.

AUTOR: F.S.