You are currently viewing Alexandru Iorga îl invită pe contracandidatul său, actualul primar al orașului Găești, la o dezbatere electorală

Alexandru Iorga îl invită pe contracandidatul său, actualul primar al orașului Găești, la o dezbatere electorală

Bătălia electorală se anunță una strânsă la Găești. Actualul primar al orașului, Grigore Gheorghe, tocmai a fost provocat de contracandidatul său, Alexandru Iorga, la o dezbatere. Cel din urmă derulează, în fiecare joi seara, întâlniri online cu cetățenii orașului, în care discută cu aceștia despre problemele cu care se confruntă comunitatea. Întrucât mai mulți localnici i-au semnalat probleme și i-au cerut detalii privind realitățile administrative, Alexandru Iorga a concluzionat că cel mai în măsură să le răspundă ar fi chiar actualul edil.

„Găeştenii contează!
Domnule Grigore, vă invit la dezbatere!
❗️Suntem obligați să venim în fața găeştenilor şi să le răspundem la întrebări.
❗️Suntem obligați să ne prezentăm programul de candidatură, viziunea şi proiectele pentru bunăstarea oamenilor şi dezvoltarea orașului.

În acest context, îl invit pe domnul Grigore Gheorghe la dezbatere în fața găeştenilor.
Pentru un dialog echilibrat, las la aprecierea domniei sale unde şi când doreşte să aibă loc dezbaterea electorală.
Până atunci, dragi găeşteni, nu uitați că în fiecare joi, eu vă stau la dispoziție pentru orice întrebare, live, pe Facebook la ora 20.00”, a transmis candidatul social-democrat la funcția de primar al orașului Găești.

AUTOR: F.S.