You are currently viewing În perioada 31 mai – 13 iunie, dâmbovițenii sunt invitați la a treia ediție a zilelor județului. Vezi programul manifestărilor

În perioada 31 mai – 13 iunie, dâmbovițenii sunt invitați la a treia ediție a zilelor județului. Vezi programul manifestărilor

Dâmbovițeni, ni se pregătește ceva. Autoritățile județului lucrează la pregătirile pentru a treia ediție a evenimentului Zilele Județului Dâmbovița. Manifestările se vor derula în perioada 31 mai – 13 iunie și vizează toate categoriile de public și de gusturi, după cum a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în cadrul conferinței de presă la care a participat, astăzi, la Primăria Târgoviște.

Prin evenimentele culturale, muzicale și sportive planificate, Zilele Județului Dâmbovița promit să fie o sărbătoare a comunității locale.

„Aducem în prim-plan cultura dâmbovițeană și le mulțumim celor care și-au pus amprenta asupra evoluției acestui județ.
Importantă este și interacțiunea socială. Trebuie să cultivăm sentimentul de apartenență și solidaritate locală. Avem multe motive să fim mândri de județul nostru. Pe de altă parte, sunt mii de dâmbovițeni care merg în alte județe pentru astfel de evenimente. De ce nu ar avea aici, acasă, concerte, târguri, expoziții, concursuri?
Așadar, Zilele Județului se vor desfășura între 31 mai – 13 iunie, iar în această perioadă toți vizitatorii vor avea acces gratuit la Curtea Domnească din Târgoviște. După cum veți observa în program, evenimentele care vor atrage cel mai mare număr de participanți au fost programate după data de 9 iunie, pentru a evita orice fel de discuții.
▫️ Începem pe 31 mai, cu un maraton al poveștilor la Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița, urmat de o serie de evenimente care includ deschiderea unei expoziții la Muzeul de Istorie, un târg al meșterilor populari și campionate de tenis și fotbal.
▫️ 1 iunie aduce cu sine deschiderea unui campionat de baschet, o nouă ediție a Salonului Anual de grafică și desen, precum și un vernisaj al elevilor Școlii Populare de Artă „Octav Enigărescu”.
▫️ 2 iunie este o zi dedicată sportului, cu finalele campionatelor de baschet, fotbal și tenis, dar și cu o paradă medievală și o piesă de teatru pentru copii.
În perioada 31 mai – 2 iunie, vizitatorii se pot bucura zilnic de ateliere diversificate, gastronomie medievală, jocuri și concursuri medievale, interacțiune cu publicul și concerte de muzică percuție.
▫️ Zilele Județului continuă pe 3 iunie cu Gala de Excelență a județului Dâmbovița, iar pe 4 iunie avem o serie de evenimente culturale la Biblioteca Județeană și la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi.
În zilele de 11, 12 și 13 iunie, Curtea Domnească din Târgoviște va găzdui o serie de concerte cu artiști cunoscuți, precum No Mercy, Boney M Xperience, Liviu Teodorescu & Band, Andia, Delia, 3 Sud Est și The Motans.
Tot pe 13 iunie, la încheierea Zilelor Județului Dâmbovița, vom avea un spectacol de lasere și artificii la Curtea Domnească din Târgoviște.
Și anul acesta va fi o experiență de neuitat! Vă așteptăm!”, transmite președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S.