You are currently viewing Astăzi a fost inaugurată clădirea reabilitată a Școlii Speciale Târgoviște

Astăzi a fost inaugurată clădirea reabilitată a Școlii Speciale Târgoviște

Reușită pentru administrația dâmbovițeană.  Astăzi, a fost inaugurată clădirea reabilitată și dotată modern a Școlii Gimnaziale Speciale din Târgovişte, dar și terenul de sport și locul de joacă ce îi aparțin. Potrivit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, lucrările au fost finanțate prin Programul Operațional Regional, manageriat de ADR Sud-Muntenia, iar proiectul s-a ridicat la valoarea totală de aproximativ 10.838.000 lei, 8.500.800 lei fiind bani europeni, nerambursabili.

„Dacă la demararea lucrărilor, unitatea de învățământ avea 27 de săli de clasă, în urma lucrărilor de refuncționalizare cei 200 de copii care învață aici au de astăzi la dispoziție:
▫️ 31 săli de clasă (29 pentru învățământul primar și gimnazial și două săli pentru învățământul preșcolar);
▫️ 13 cabinete (12 cabinete logopedie, un cabinet psihopedagogic);
▫️ Patru ateliere (un atelier tâmplărie, un atelier mecanic, un atelier croitorie și un atelier activități gospodărești);
▫️ Trei săli de activități specifice (o sală multisenzorială, o cameră metodică și o sală de kinetoterapie);
▫️ Două laboratoare;
▫️ O bibliotecă;
▫️ Un teren de sport și un loc de joacă.
Mulțumesc partenerilor noștri de la ADR Sud-Muntenia pentru sprijinul acordat și colegilor mei din Consiliul Județean Dâmbovița implicați în derularea acestui proiect.
În mod special, vreau să le mulțumesc copiilor, părinților, bunicilor și cadrelor didactice pentru răbdarea și înțelegerea de care au dat dovadă în această perioadă”, a transmis Corneliu Ștefan, la inaugurarea clădirii.

AUTOR: F.S.