You are currently viewing Au mai rămas 6 zile până la încheierea perioadei de înscriere în vederea admiterii la școlile postliceale ale Jandarmeriei Române! Ai 700 de șanse să devii jandarm!

Au mai rămas 6 zile până la încheierea perioadei de înscriere în vederea admiterii la școlile postliceale ale Jandarmeriei Române! Ai 700 de șanse să devii jandarm!

COMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița (IJJ Dâmbovița) recrutează candidați, până pe 14 mai 2024, în vederea participării la concursul de admitere organizat la școlile postliceale ale Jandarmeriei Române.
Tinerii care doresc să devină jandarmi, pot opta pentru următoarele instituții:
– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani – 350 de locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate;
– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni – 350 de locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea-tip de până pe data de 14 mai a.c.
Cererile-tip de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit exclusiv în format electronic, la Serviciul Resurse Umane, e-mail: resurse.umane@jandarmeriadambovita.ro inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Dosarele se depun personal și în volum complet, până pe data de 21 mai a.c., la sediul IJJ Dâmbovița din municipiul Târgoviște, Bulevardul Regele Carol I, nr.49.

Pentru mai multe informații puteți apela la specialiștii în domeniul resurselor umane, telefon fix: 0245.640670, interior: 24.535.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-urile:
– Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” – http://www.jandarmeriadambovita.ro/cariera.html
– Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, arma Jandarmerie – http://www.scoaladragasani.ro/
– Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, arma Jandarmerie – https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

Informare, Relații Publice şi cu Publicul