You are currently viewing Vlad Pătrașcu, DAJ Dâmbovița: suntem pe drumul cel bun spre o mai bună protecție împotriva grindinei și a fenomenelor meteorologice extreme

Vlad Pătrașcu, DAJ Dâmbovița: suntem pe drumul cel bun spre o mai bună protecție împotriva grindinei și a fenomenelor meteorologice extreme

După fenomenele meteo din ultimele zile, care au afectat serios culturile agricultorilor dâmbovițeni, conducerea Direcției Agricole Dâmbovița a intensificat măsurile pentru înființarea de sisteme antigrindină, în județ. Directorul instituției, Vlad Pătrașcu, a avut astăzi o întâlnire cu Președintele Autorității pentru Administrarea Sistemului Național Antigrindină și de Creștere a Precipitațiilor, în urma căreia dă asigurări că se vor construi puncte de lansare.

Astăzi am avut discuții intense alături de domnul Florin Istrate Presedinte al Federatiei Sindicatelor din Agricultura, domnul Oprea Ion Sef Serviciu DAJ Dambovita și Președintele Autorității pentru Administrarea Sistemului Național Antigrindină și de Creștere a Precipitațiilor, Gheorghe Căunei!

Am pus la punct planuri solide pentru realizarea punctelor de lansare în județul Dâmbovița. Vestea bună este că suntem pe drumul cel bun spre o mai bună protecție împotriva grindinei și a fenomenelor meteorologice extreme! Punctele de Lansare SE VOR CONSTRUI!”, subliniază Pătrașcu.

AUTOR: F.S.