You are currently viewing Chindia Târgoviște se duelează cu Slatina la ultima reprezentație din campionat. Dâmbovițenii vor victoria pentru a încheia sezonul într-o notă pozitivă

Chindia Târgoviște se duelează cu Slatina la ultima reprezentație din campionat. Dâmbovițenii vor victoria pentru a încheia sezonul într-o notă pozitivă

Chindia Târgoviște va susține, sâmbătă, 11 mai, ultimul meci din acest sezon. Mâine, de la ora 11.00, pe arena „Eugen Popescu”, dâmbovițenii vor înfrunta pe CSM Slatina, într-un joc ce va conta pentru etapa a 7-a a play-out-ului.

Târgoviștenii vor să obțină toate punctele pentru a încheia stagiunea cu un succes. Elevii lui Diego Longo sunt optimiști înaintea partidei cu oltenii.

„Un meci important pentru noi. Un meci De sfârșit de sezon. Sperăm să câștigăm și pentru a lăsa o impresie frumoasă, pentru a mulțumi cât de cât suporterilor, după un sezon nu prea reușit”, a transmis Alin Boțogan, completat de moldoveanul Victor Bogaciuc. „Va fi ultimul meci din acest sezon. Va fi ultimul test, pe care dorim să-l încheiem într-o notă pozitivă. Ne dorim să învingem, pentru a merge toată lumea cu o dispoziție bună în vacanță”.

Înaintea jocului de mâine, Chindia ocupă locul 3 în clasamentul Grupei B a play-out-ului, cu 35 de puncte, iar CSM Slatina se află pe 4, cu 32 de puncte.

M.I.