You are currently viewing Cristian Stan, primar Târgoviște: Este o campanie de confirmare a tot ceea ce am construit până acum și a faptului că și în administrație pot exista oameni care-și respectă cuvântul

Cristian Stan, primar Târgoviște: Este o campanie de confirmare a tot ceea ce am construit până acum și a faptului că și în administrație pot exista oameni care-și respectă cuvântul

Liderii PSD Dâmbovița au dat azi-noapte startul campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie. La miezul nopții, Corneliu Ștefan, candidatul pentru conducerea CJD și Cristian Stan, cel care intră în cursa electorală pentru un nou mandat de primar al municipiului Târgoviște au lipit, în mod simbolic, primele afișe de campanie pe panoul pentru publicitate electorală. Va fi o campanie a faptelor, pentru candidații social-democrați, a dat asigurări primarul municipiului Târgoviște, în discursul susținut cu acest prilej.

„Fix la ora zero, am dat startul unei campanii electorale extrem de importante prin prisma obiectivelor. Este o campanie de confirmare a tot ceea ce am construit până acum, a încrederii târgoviștenilor și a faptului că și în administrație pot exista oameni care-și respectă cuvântul dat.
Va fi o campanie a faptelor și una a vorbelor. Proiecte concrete versus iluzii. Veți auzi fel și fel de lucruri din partea unora sau altora, pentru că e ușor de vorbit, fără niciun argument sau probă a competenței în spate. Vorbe.
Noi ne vom vedea de drumul bun pe care l-am construit împreună și pe care, cu modestie, vrem să continuăm. Târgoviștea noastră de azi este cu mult mai frumoasă decât cea din trecut. Asta o spunem noi, dar și cei care ne vizitează. Suntem un exemplu de dezvoltare urbană în regiune și asta ne bucură. Pentru că, în spatele acestei transformări stau munca de zi cu zi și seriozitatea oamenilor.
Sunt „ingredientele” de succes la care nu voi renunța niciodată. Altfel, ca și până acum: ne vedem pe stradă, în cartiere, să ne ascultăm problemele și să căutăm soluții”, a transmis Cristian Stan.

AUTOR: F.S.