You are currently viewing La miezul nopții, PSD Dâmbovița a dat startul campaniei electorale

La miezul nopții, PSD Dâmbovița a dat startul campaniei electorale

În mod simbolic, la ora 0.00, azi noapte, PSD Dâmbovița a dat startul campaniei electorale, pentru alegerile locale și europarlamentare din data de 9 iunie, în apropierea Biroului Electoral de Circumscripție Târgoviște, situat lângă Primăria Târgoviște. Situat pe primul loc al buletinului de vot, Corneliu Ștefan, președintele organizației județene și candidat pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Dâmbovița, i-a avut alături pe Cristian Stan, secretar executiv al partidului și candidat pentru încă un mandat de primar al municipiului Târgoviște, pe parlamentarii dâmbovițeni, dar și pe candidații pentru funcțiile de consilieri. Aceștia au vrut sa marcheze debutul campaniei electorale și au transmis mesaje electoratului dâmbovițean.

Astăzi, la ora 00:00, alături de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, de asemenea candidat pentru un nou mandat la primăria reședinței județului nostru, am dat startul campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie!
Atât eu, din postura de candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, cât și toți colegii mei din PSD Dâmbovița vom avea o campanie a discuțiilor față în față cu dâmbovițenii, campanie axată pe nevoile fiecărei localități și fiecărui dâmbovițean în parte.

Privesc și tratez cu responsabilitate această perioadă și nu mă voi lăsa distras de la drumul pe care am început să-l parcurg alături de dâmbovițeni acum 4 ani.
Este un semn al respectului pe care îl am față de locuitorii acestui județ și, în același timp, al răspunderii pe care o am ocupând poziția numărul 1 de pe buletinul de vot la alegerile pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița.
Ne vom vedea în următoare perioadă cu oamenii din fiecare localitate și vom stabili împreună ce avem de făcut în județul Dâmbovița, așa cum de altfel am făcut-o și în ultimii ani.

În 2020 le-am promis dâmbovițenilor că biroul meu va fi județul Dâmbovița! Și mi-am onorat cuvântul dat! Cu sprijinul lor, așa se va întâmpla și după data de 9 iunie!„, a transmis Corneliu Stefan,
președinte PSD Dâmbovița și candidat la un nou mandat, în fruntea CJD.

AUTOR: F.S.