You are currently viewing Solicitare emitere acord de mediu pentru proiectul: „Construire parc fotovoltaic CEF 1 Conțești, format din module fotovoltaice pe structură metalică, invertoare, posturi de transformare, traseu cablu, căi de acces, imprejmuire și organizare de șantier”

Solicitare emitere acord de mediu pentru proiectul: „Construire parc fotovoltaic CEF 1 Conțești, format din module fotovoltaice pe structură metalică, invertoare, posturi de transformare, traseu cablu, căi de acces, imprejmuire și organizare de șantier”

Alexander Volker Noth, in calitate de reprezentant al S.C. JLW VRATA BETA S.R.L., anunta publicul interesat asupra solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire parc fotovoltaic CEF 1 Conțești, format din module fotovoltaice pe structură metalică, invertoare, posturi de transformare, traseu cablu, căi de acces, imprejmuire și organizare de șantier” propus a fi amplasat in Comuna Contesti, judetul Dambovita, CF sporadic 71734 și actual CF75679, CF sporadic 75234 și actual CF75684.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Dambovita din Municipiul Targoviste, Str. Calea Ialomitei, Nr. 1, jud. Dambovita, in zilele de luni-joi, intre orele 9:00 – 16:00 si vineri intre orele 9:00 – 13:00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Dambovita.