You are currently viewing Sorin Ion, candidat la conducerea CJD: Proiectele pe care le propun și pe care le voi implementa, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, sunt proiecte realiste

Sorin Ion, candidat la conducerea CJD: Proiectele pe care le propun și pe care le voi implementa, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, sunt proiecte realiste

Astăzi debutează, în mod oficial, campania electorală pentru alegerile din data de 9 iunie. Cu acest prilej, candidații principalelor partide politice, din județul Dâmbovița, au transmis mesaje privind ideile pe care ar dori să le implementeze, în cazul în care ar câștiga încrederea electoratului. Sorin Ion, candidatul liberal la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, vorbește despre proiecte realiste care să ducă la dezvoltarea mediului economic județean.

„Ne aflăm în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare, un moment bun pentru a cugeta asupra intențiilor și obiectivelor pentru care facem acest pas.
Candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, pentru a continua să sprijin dezvoltarea județului nostru, atât în plan educațional, domeniul meu de activitate principal, cât și în plan economic, social, cultural.
Nu vin cu promisiuni care să rămână doar pe hârtie, într-un sertar, așa cum ați fost obișnuiți. În perioada pre-campaniei, am fost printre dâmbovițeni, am analizat potențialul județului nostru de la firul ierbii, vorba românului. Proiectele pe care le propun și pe care le voi implementa, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, alături de echipa mea, sunt proiecte realiste.
Oameni buni, avem nevoie de parcuri industriale și să atragem investitori, pentru că doar locurile de muncă bine plătite îi pot ține pe dâmbovițeni ACASĂ. Parcurile fotovoltaice ne vor ajuta să căpătăm independență energetică. Antreprenorii din județul Dâmbovița reprezintă una dintre cele mai importante verigi, în lanțul dezvoltării economiei locale. Antreprenorii dâmbovițeni își asumă riscuri, construiesc afaceri și încearcă să facă față provocărilor din piața muncii și politicilor fiscale. Îi vom sprijini cu resurse, consultanță, promovare și facilități și vom elimina taxele aberante care-i pun pe fugă.
Dâmbovița sănătoasă și Dâmbovița turistică sunt doar dintre obiectivele cele mai importante pe care le vom implementa. Asigurarea asistenței medicale în fiecare localitate din județ, creșterea calității serviciilor, dar și promovarea valorilor și culturii locale sunt priorități pentru mine și echipa mea!
Nu în ultimul rând, stimularea natalității și susținerea tinerei generații completează programul necesar pentru Dâmbovița Dezvoltată!
Pe 9 iunie, împreună putem face SCHIMBAREA și pasul către DEZVOLTARE!”, transmite candidatul PNL la șefia CJD.

AUTOR: F.S.