You are currently viewing VIFORÂTA: Un cal a fost salvat de pompieri, după ce a căzut într-un beci adânc de 3 metri!

VIFORÂTA: Un cal a fost salvat de pompieri, după ce a căzut într-un beci adânc de 3 metri!

În jurul orei 10:43, Detașamentul de Pompieri Târgoviște împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Aninoasa au intervenit pentru salvarea unui cal căzut într-un beci de aproximativ 3 metri adâncime. Incidentul a avut loc în localitatea Viforâta, unde promptitudinea și coordonarea eforturilor echipajelor de intervenție au fost esențiale pentru finalizarea cu succes a misiunii.

Pompierii, echipați corespunzător și pregătiți, au acționat pentru extragerea în siguranță a calului, fără a compromite securitatea personalului de intervenție. Calul a fost extras nevătămat, spre marea ușurare a proprietarului.

Pentru gestionarea situației a intervenit Detașamentul de Pompieri Târgoviște cu o autospecială de intervenție și un container multirisc.

De asemenea, intervenția a beneficiat de sprijinul valoros al voluntarilor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Aninoasa. Le exprimăm profunda noastră gratitudine pentru devotamentul și implicarea lor activă.

Felicitări tuturor celor implicați, pentru intervenția promptă și pentru empatia demonstrată și cu ocazia acestei intervenții!