You are currently viewing Kylian Mbappe, mesaj de adio pentru PSG

Kylian Mbappe, mesaj de adio pentru PSG

Mbappe și-a anunțat fanii că nu va mai continua la PSG. Acesta va semna, cel mai probabil, cu Real Madrid, din postura de jucător liber de contract. Ultimul meci al atacantului la echipa din capitala Franței va fi finala Cupei Franței, cu Olympique Lyon, pe 25 mai.

Francezul le-a mulțumit tuturor oamenilor cu care a lucrat în cei 7 ani petrecuți la clubul parizian, cu excepția președintelui Nasser Al Khelaifi. Atacantul va juca duminică seara ultimul meci pe Parc de Princes în calitate de jucător al lui PSG.

„Bună ziua tuturor. Sunt Kylian! Vreau să vă vorbesc. Întotdeauna am spus că voi vorbi cu voi când va veni momentul. Vreau să vă anunț că acest este ultimul meu an la Paris Saint-Germain. Nu îmi voi prelungi contractul și aventura mea se va încheia în următoarele câteva săptămâni. Duminică voi juca ultimul meu meci pe Parc des Princes. Sunt multe emoții, mulți ani în care am avut norocul și imensa onoare de a face parte din cel mai mare club din Franța și unul dintre cele mai mari din lume, care mi-a permis să ajung aici, să am prima mea experiență la un club cu multă presiune, să cresc ca jucător, fiind alături de unii dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, unii dintre marii campioni.

Am reușit să cunosc mulți oameni și să cresc ca om, cu toată gloria și greșelile pe care le-am făcut. În primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor mei, tuturor colegilor pe care i-am avut. Tuturor antrenorilor: Unai Emery, Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Christophe Galtier și Luis Enrique. Directorilor sportivi: Leonardo și Luis Campos, pentru că au fost mereu alături de mine. Tuturor angajaților clubului, celor pe care nimeni nu-i vede, oamenilor din umbră, întregului personal din birouri, din campus, tuturor. Pentru că sunt oameni formidabili care dau totul pentru club și, de asemenea, merită toată recunoaștința.

În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat în afară, în ciuda a tot zgomotului media care a existat uneori în jurul clubului, există iubitori fideli și adevărați ai acestui club, care vor să-l protejeze și să-l facă să strălucească. Este o plăcere și știu că cu toți acei oameni sunt în interiorul clubului și că acest club este pe mâini foarte bune.

E greu, foarte greu. Nu m-am gândit niciodată că va fi atât de greu să fac acest anunț, să părăsesc țara mea, Franța, Ligue 1, campionatul pe care l-am cunoscut dintotdeauna… Dar cred că am nevoie de asta, de o nouă provocare, după șapte ani. E greu și… fără îndoială, dacă sunt oameni cărora vreau să le mulțumesc mai presus de toate, sunt fanii”, a fost mesajul transmis de starul francez.

Editor: IFA