You are currently viewing Pompierii dâmbovițeni au salvat, ieri, la Viforâta, un cal căzut într-un beci adânc de 3 m

Pompierii dâmbovițeni au salvat, ieri, la Viforâta, un cal căzut într-un beci adânc de 3 m

Acțiune de salvare inedită a pompierilor dâmbovițeni. Detașamentul de Pompieri Târgoviște, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Aninoasa, au intervenit pentru salvarea unui cal căzut într-un beci de aproximativ 3 metri adâncime. Incidentul a avut loc în localitatea Viforâta, comuna Aninoasa.

„Pompierii, echipați corespunzător și pregătiți, au acționat pentru extragerea în siguranță a calului, fără a compromite securitatea personalului de intervenție. Calul a fost extras nevătămat, spre marea ușurare a proprietarului.
Pentru gestionarea situației a intervenit Detașamentul de Pompieri Târgoviște cu o autospecială de intervenție și un container multirisc.
De asemenea, intervenția a beneficiat de sprijinul valoros al voluntarilor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Aninoasa. Le exprimăm profunda noastră gratitudine pentru devotamentul și implicarea lor activă.
Felicitări, dragi colegi, pentru intervenția promptă și pentru empatia demonstrată și cu ocazia acestei intervenții!”, a transmis ISU Dâmbovița.

AUTOR: F.S.