You are currently viewing Urban Titu, tot mai aproape de a deveni noua campioană a județului Dâmbovița

Urban Titu, tot mai aproape de a deveni noua campioană a județului Dâmbovița

Urban Titu se află foarte aproape de a deveni noua campioană a județului Dâmbovița. Astăzi, gruparea antrenată de Marin Vătavu a făcut ,,instrucție” cu Străjerii Răzvad și s-a impus cu 5-1, în runda cu numărul 27 a Ligii a 4-a dâmbovițene.

Urmăritoarea Urbanului pentru primul loc în clasament, Roberto Ziduri, a comis-o rău în această etapă, fiind învinsă cu 3-1 de Săgeata Braniștea.

Așadar, gazdele au dominat etapa, prin victoriile reușite de Burduca, Braniștea, Moroeni, Titu, Brezoaele și Gura Șuții. Doar Șuța Seacă s-a impus în deplasare, în timp ce Urziceanca și Bucșani au terminat la egalitate.

Urban Titu s-a distanțat la 6 puncte de urmăritoare și mai are nevoie de o singură victorie, pentru a câștiga matematic competiția la Liga 4. Recolta Gura Șuții urcă pe 2, depășind Roberto Ziduri.

Potlogi, Voinești, Urziceanca, Braniștea, Burduca, Șuța Seacă și Fieni ocupă poziții între cei doi poli ai clasamentului. Răzvad și Moroeni se mențin pe locuri neretrogradabile, dar nu sunt scăpate de griji. Brezoaele speră și ea într-o salvare directă de la retrogradare.

Unirea Bucșani avansează pe o poziție care asigură prezența la barajul de menținere, depășind Voința Tătărani. Viitorul Ocnița rămâne pe ultimul loc, cu șanse tot mai mici de menținere la Liga 4-a.

Liga 4. Etapa a 27-a – Rezultate

Braniștea -Ziduri 3-1

Titu – Răzvad 5-1

Moroeni – Fieni 2-1

Ocnița – Șuța Seacă 0-3

Urziceanca – Bucșani 2-2

Brezoaele – Voinești 6-4

Gura Șuții – Tătărani 8-0

Burduca – Potlogi 4-1

M.I.