You are currently viewing Marcel Ciolacu, a vizitat, în această după-amiază șantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu

Marcel Ciolacu, a vizitat, în această după-amiază șantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu

Premierul țării se află, astăzi, în județul Dâmbovița. Marcel Ciolacu a vizitat, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, dar și de parlamentari dâmbovițeni, șantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu.

Astăzi, alături de premierul României, Marcel Ciolacu, am mers pe șantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu.
Este important să menționăm că proiectul de modernizare a celor 21,4 km ai drumului a fost posibil datorită sprijinului decisiv al Guvernului României, condus de Marcel Ciolacu, și al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Investiția, așteptată din 2007 de întreg județul, se ridică la aproximativ 242 de milioane de lei și prevede, de asemenea, construirea a patru poduri noi, reabilitarea altor trei, dar și amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părți.
Tot cu susținerea Guvernului, în perioada următoare, vor începe și lucrările de extindere la patru benzi a celor 44 de km ai drumului național DN71 Bâldana-Târgoviște. Valoarea proiectului este aici de un miliard de lei.
Nu în ultimul rând, avem semnat contractul de proiectare și execuție prin care vom moderniza cei 58,8 km ai drumului național DN71, care leagă Târgoviștea de Sinaia.
Modernizarea celor peste 124 km de drumuri naționale care străbat județul Dâmbovița se ridică la aproximativ 535 de milioane de euro, iar impactul economic va fi unul major”, precizează președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Vizita premierului în județul nostru va continua, la Spitalul Județean de Urgențe Târgoviște, unde va avea loc inaugurarea noii secții de Cardiologie, dar și o conferință de presă.

AUTOR: F.S.