You are currently viewing Marcel Ciolacu: încercați să îi prețuiți pe cei care au performat, pe Cristi și pe Cornel, oameni care în fiecare zi au înțeles de ce au fost aleși, au empatie și le place administrația

Marcel Ciolacu: încercați să îi prețuiți pe cei care au performat, pe Cristi și pe Cornel, oameni care în fiecare zi au înțeles de ce au fost aleși, au empatie și le place administrația

Premierul țării, Marcel Ciolacu, este prezent, astăzi, în județul Dâmbovița. Social-democratul a făcut o vizită pe șantierul de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu, apoi a participat la inaugurarea noii secții de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, unde a susținut, alături de Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, o conferință de presă.

Cu acest prilej, premierul a apreciat eforturile și performanțele candidaților PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan și Cristian Stan, la Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște și i-a îndemnat pe dâmbovițeni să îi prețuiască.

„Părerea mea, vă spun sincer, încercați să îi prețuiți pe cei care au performat, pe Cristi și pe Cornel, pe oamenii care în fiecare zi au înțeles de ce au fost aleși de către oameni și, mai ales, au o empatie pentru oameni și le place administrația. E un lucru rar să îndeplinești toate condițiile, și, după cum se vede, la dumneavoastră există performanță”, a transmis Marcel Ciolacu, la Târgoviște.

AUTOR: F.S.