You are currently viewing Pediatrul Felix Georgescu candidează pe listele PSD Dâmbovița, pentru un loc de consilier județean

Pediatrul Felix Georgescu candidează pe listele PSD Dâmbovița, pentru un loc de consilier județean

La mai puțin de două luni după ce a anunțat că s-a alăturat echipei PSD Dâmbovița, medicul pediatru Felix Georgescu a mai venit cu o veste. Se pare că apreciatul „Doctor Felix” se află pe listele de candidați pentru Consiliul Județean Dâmbovița, cu mari șanse ca, după alegerile din 9 iunie, să-i reprezinte pe dâmbovițeni în forul județean. Medicul spune că a primit multe întrebări privind motivația din spatele deciziei sale de a se implica în politică și-și explică gestul prin dorința de a avea mai mult sprijin și putere de a schimba ceva, pentru micii pacienți cărora-și dedică energia și pentru părinții lor.

Am primit multe întrebări în ultima vreme, privind decizia mea de a mă alătura PSD Dâmbovița și de a candida pe listele celui mai important partid de pe scena politică românească, la alegerile din 9 iunie, pentru un loc în Consiliul Județean Dâmbovița.
Cei ce mă cunosc știu că nu sunt ahtiat după funcții, că nu țin să fiu în vizorul publicului și că tot ce am realizat până în prezent am obținut prin muncă. Nu am nevoie să fiu propulsat și nici nu am interese economice. Îmi defășor activitatea de medic pediatru cu multă dedicare și cu un mare drag de micii mei pacienți.
Am avut ocazia, în activitatea mea să văd situații disperate, să văd familii, care nu le pot oferi copiilor nici măcar un minim de îngrijire, au fost situații în care mi-au bătut la ușa cabinetului mame plângând, pentru că nu au găsit înțelegere și ajutor nicăieri.
Aceștia sunt cei care mă motivează să acționez, pentru că, stând pe margine și arătând cu degetul la cei care fac, dar nu pe placul nostru, nu vom putea nicicând schimba ceva.
Cred că mamele și copiii au nevoie de îndrumare, au nevoie de ajutor și cred că este nevoie ca o voce să îi reprezinte în cel mai important forum adminsitrativ al acestui județ. Și sunt convins că alături de familia politică puternică din care fac acum parte pot schimba lucruri și pot face mai mult pentru cei cărora am decis să-mi dedic viața, pacienții mei.
Așadar, vă cer sprijinul pe acest nou drum și vă asigur că veți găsi în mine, și de acum încolo, un OM care vrea să ajute, care vrea să schimbe ceva în jurul lui, doar că ceva mai puternic și mai puțin singur în lupta sa.
Acestea fiind spuse, vă mulțumesc pentru încurajări și vă îndemn să faceți mereu alegeri deopotrivă cu mintea și cu inima! A mea este aceea de merge alături de o echipă care a arătat că poate, că vrea și că îi pasă, inclusiv de sănătatea dâmbovițenilor, lucru dovedit de proiectele importante implementate, în ultimii 4 ani, în sistemul medical dâmbovițean”, precizează medicul într-o postare de pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.