You are currently viewing Marcel Ciolacu: administrația din Dâmbovița este acum printre echipele cele mai performante din țară

Marcel Ciolacu: administrația din Dâmbovița este acum printre echipele cele mai performante din țară

După mulți ani de divergențe, la conducerea județului Dâmbovița și a reședinței de județ, Municipiul Târgoviște, se află o echipă, nu doar din punct de vedere politic, ci și administrativ, care elaboreză și implementează proiecte împreună. Iar acest lucru este considerat o garanție și transmite încredere și la nivel central, după cum a subliniat și premierul, Marcel Ciolacu, după vizita derulată, ieri, în județul Dâmbovița.

Infrastructura rutieră modernă și serviciile de calitate în sănătatea publică sunt două condiții esențiale pentru a crește standardul de viață al românilor. Iar în Dâmbovița există o echipă care a înțeles asta și cu care Guvernul a lucrat foarte bine. Este o echipă condusă de un om tânăr în care am avut încredere și care a confirmat pe deplin: Corneliu Stefan, președintele Consiliului Județean.
Îl felicit din toată inima pentru curaj și energie, dar și pentru colaborarea extraordinară cu primarul Cristian Daniel Stan. Este nevoie de continuitate la Târgoviște și în tot județul Dâmbovița.
Pentru că alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie sunt despre performanța reală în administrație: despre priceperea de a investi banii europeni pentru bunăstarea românilor. Iar administrația din Dâmbovița este acum printre echipele cele mai performante din țară!, scrie premierul, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.