You are currently viewing Razii și verificări ale polițiștilor dâmbovițeni, soldate cu sancțiuni în valoare de peste 108.000 de lei!

Razii și verificări ale polițiștilor dâmbovițeni, soldate cu sancțiuni în valoare de peste 108.000 de lei!

Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii dâmbovițeni au intervenit la 37 de evenimente, au aplicat 270 de sancțiuni contravenționale, au retras 10 certificate de înmatriculare și au reținut 15 permise de conducere!

La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat activitățile circumscrise ordinii și siguranței publice, dar și pentru asigurarea siguranței circulației pe drumurile publice din județ.

Astfel, polițiștii de la rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, în colaborare cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, au fost în teren, fiind organizate 8 acțiuni punctuale și instituite 14 filtre.

Ieri, polițiștii au fost solicitați să intervină la 37 de evenimente, 22 dintre acestea fiind sesizate prin SNUAU 112.

Au fost semnalate 23 de posibile infracțiuni, aproximativ 43% dintre acestea fiind sesizări din oficiu.

De asemenea, au fost controlate 316 autovehicule, legitimate 475 de persoane și testați peste 100 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 108.000 de lei.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au retras 10 certificate de înmatriculare și au reținut 15 permise de conducere, dintre care nouă pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

IPJ DÂMBOVIȚA