You are currently viewing Program destinat navigării în siguranță pe internet a membrilor Clubul Pensionarilor din Târgoviște

Program destinat navigării în siguranță pe internet a membrilor Clubul Pensionarilor din Târgoviște

Parte a campaniei „Împreună în România Digitală”, Clubul Pensionarilor din Târgoviște a devenit un punct de referință pentru educația digitală și conștientizarea riscurilor online.

În data de 14 mai 2024, Clubul Pensionarilor din Târgoviște a găzduit o sesiune specială de instruire dedicată învățării și navigării în siguranță pe internet. Această sesiune a abordat temele:

• Protecția datelor personale: importanța protejării informațiilor personale și pașii necesari pentru a menține confidențialitatea online.

• Utilizarea rețelelor sociale în mod responsabil: cum folosim rețelele sociale fără a ne expune riscurilor de securitate și cum interacționăm online într-un mod sigur.

Această sesiune este o oportunitate pentru seniori de a deveni mai încrezători și autonomi în utilizarea resurselor digitale. Prin deschiderea către tehnologie, ei pot rămâne conectați cu familia și prietenii, pot accesa servicii online și pot explora noi orizonturi de cunoaștere.