You are currently viewing Sala Sporturilor din Târgoviște a găzduit, astăzi, competița „Alege mișcarea! Spune NU drogurilor!”

Sala Sporturilor din Târgoviște a găzduit, astăzi, competița „Alege mișcarea! Spune NU drogurilor!”

In Sala Sporturilor din Târgoviște a avut loc, astăzi, o competiție sportivă cu tematica antidrog, denumită „Alege mișcarea! Spune NU drogurilor!”.

Concursul a reunit 12 echipaje (fete/băieți), alcătuite din 12 elevi de gimnaziu, coordonați de cadre didactice din mai multe școli gimnaziale din județ și s-au desfășurat pe două secțiuni de concurs: probe sportive și verificarea cunoștințelor din domeniul prevenirii consumului de droguri pe baza unui chestionar. Ca în fiecare an, competiția a întrunit cadre didactice și elevi dornici sa practice și să promoveze un stil de viață sănătos și responsabil.

Competiția „Alege sănătatea! Spune NU drogurilor” reprezintă o colaborare tradițională a Fundației SPORTIS Targoviste cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dâmbovița și se regăsește între activitățile prevăzute la in Planul județean de Acțiune in Domeniul Drogurilor pentru perioada 2022 -2024.

Premiile au fost finanțate de Primăria municipiului Târgoviște și de Consiliul Județean Dâmbovița.

AUTOR: F.S.