You are currently viewing Concertul de absolvire al elevilor de clasa a VIII-a și a XII-a de la Liceul de Arte ,,Bălașa Doamna” – Târgoviște

Concertul de absolvire al elevilor de clasa a VIII-a și a XII-a de la Liceul de Arte ,,Bălașa Doamna” – Târgoviște

În data de 23 mai 2024, ora 16:30, vă invităm să luați parte la un eveniment cultural de excepție – Concertul de absolvire al elevilor de clasa a VIII-a și a XII-a de la Liceul de Arte ,,Bălașa Doamna”, Târgoviște.

Spectacolul va avea loc într-un cadrul festiv al școlii noastre, în Amfiteatrul ,,George Enescu”, și va aduce pe scenă talentul și dedicarea tinerilor muzicieni.

Activitatea reprezintă o ocazie unică de a celebra realizările academice și artistice ale elevilor noștri, fiind un moment de încununare a anilor de studiu, de muncă asiduă și de pasiune pentru muzică. Fiecare notă și fiecare armonie vor spune povestea drumului parcurs de acești tineri talentați, de la primele lor acorduri până la performanțele de astăzi.

Participarea la acest eveniment nu este doar un act de susținere a elevilor noștri, ci și o ocazie de a vă bucura de o seară plină de muzică de calitate. Este o invitație la reflecție asupra importanței educației muzicale în formarea tinerilor și la aprecierea efortului depus de aceștia pentru a-și atinge visurile.

Vă așteptăm cu drag pentru a celebra împreună această etapă importantă din viața copiilor noștri. Prin prezența dumneavoastră, veți contribui la transformarea acestui concert într-un eveniment memorabil, demn de a fi păstrat în amintirile lor și ale noastre.

Liceul de Arte ,,Bălașa Doamna”, Târgoviște