You are currently viewing În perioada 31 mai – 2 iunie va avea loc, la Pucioasa, Festivalul de animație stradală pentru tineret – PUCFAST

În perioada 31 mai – 2 iunie va avea loc, la Pucioasa, Festivalul de animație stradală pentru tineret – PUCFAST

Vara debutează, la Pucioasa, cu cel mai așteptat eveniment al anului pentru cei mici și mari deopotrivă. Este vorba despre Festivalul de Artă Stradală pentru Tineret PUCFAST, care se va desfășura, în perioada 31 mai – 2 iunie 2024, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

„Ce te așteaptă?

Voluntari din liceele orașul nostru – alături de ei poți parcurge labirintul programului nostru.
Spectacole pentru Copii – intră în lumea poveștilor și a magiei pe care numai spectacolele pentru copii știu să o aducă! De la comedii interactive și spectacole de păpuși până la adaptări captivante ale celor mai iubite basme, trupele invitate la PUCFAST vor oferi momente de neuitat pentru întreaga familie.
Ateliere Creative – încurajăm creativitatea și imaginația prin atelierele noastre creative, unde cei mici vor avea ocazia să-și exploreze talentul artistic și să-și dezvolte abilitățile într-un mediu prietenos și distractiv. De la pictură și sculptură până la creație de obiecte atractive și teatru de umbre, fiecare copil își va găsi pasiunea într-unul dintre atelierele noastre pline de culoare.
Paradă cu Păpuși Gigant – începem festivalul cu o paradă plină de culoare și veselie „CEATA LUI ZÂBILICI”! Păpuși gigant, personaje din basme și desene animate, purtate de actori entuziaști, vor purcede într-o călătorie plină de magie prin centrul orașului, captivând privirile tuturor și aducând un strop de bucurie în inimile celor mici și mari.
De Ziua copilului Trupe Rock pentru Tineri – pentru adolescenți și tineri, PUCFAST aduce pe scenă patru trupe rock formate din tineri talentați- LOVEBITE, TWICE LOUDER, PERMANENT 44, ETERNASY, vor încânta publicul cu ritmuri energice și versuri pline de mesaj. De la indie rock la alternative, fiecare trupă va oferi un spectacol captivant și plin de energie.
Spectacole de Teatru Radiofonic – diminețile la Radio Pucioasa Online vor fi pline de farmec, cu spectacole de teatru radiofonic între orele 9 și 12, preluate de la teatre profesioniste din întreaga țară. Ascultătorii vor fi transportați în lumi fantastice și vor trăi aventuri palpitante fără să părăsească confortul casei.
Nu rata oportunitatea de a te bucura de trei zile pline de distracție, descoperiri și magie la Festivalul PUCFAST – Ediția a VI-a!
Alătură-te nouă și creează amintiri de neuitat la CENTRUL CULTURAL EUROPEAN PUCIOASA, alături de cei dragi!”, transmit organizatorii.

AUTOR: F.S.