You are currently viewing PENITENCIARUL GĂEȘTI, PREZENT LA BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ ȘI CAMPANIE DE RECRUTARE PERSONAL

PENITENCIARUL GĂEȘTI, PREZENT LA BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ ȘI CAMPANIE DE RECRUTARE PERSONAL

Clubul Studenților din municipiul Târgoviște a fost astăzi, 17 mai 2024, gazda evenimentului „Bursa locurilor de muncă”, organizat de AJOFM Dâmbovița.

Având în vedere că activitatea a vizat și reintegrarea pe piața muncii a persoanelor din grupurile cele mai vulnerabile, Penitenciarul Găești a participat cu 4 persoane private de libertate, aflate în ultima parte a traseului execuțional penal și care manifestă o atitudine pozitivă în ceea ce privește munca.

Beneficiarii bursei au avut posibilitatea să identifice elementele de suport social care pot oferi asistență necesară facilitării reintegrării sociale, prin ședințele de informare, consiliere și mediere a muncii, oferite de consilieri ai AJOFM Dâmbovița.

Totodată, persoanele private de libertate au studiat ofertele puse la dispoziție și, implicit, au identificat eventualele oportunități de angajare după liberare.

De asemenea, specialiștii Biroului Resurse Umane și Formare Profesională au prezentat oferta educațională a sistemului penitenciar și au împărtășit experiențe din ceea ce reprezintă viața unui polițist de penitenciare.

Evenimentul se înscrie în registrul acțiunilor de incluziune socială și de promovare pe piața muncii a forței de muncă specială, în rândul agenților economici din comunitate.