You are currently viewing ÎMI VOI SINCRONIZA SUFLETUL CU AL TĂU, CA ÎNTRE BĂTĂILE INIMILOR NOASTRE SĂ NU EXISTE SPAȚIU SAU TIMP – ALEXANDRA MARINESCU

ÎMI VOI SINCRONIZA SUFLETUL CU AL TĂU, CA ÎNTRE BĂTĂILE INIMILOR NOASTRE SĂ NU EXISTE SPAȚIU SAU TIMP – ALEXANDRA MARINESCU

 

Găsește-mă tu, înainte să o facă oricine altcineva.
Găsește-mă tu, până când nu se face prea târziu și înainte ca alți ochi să-i vadă pe ai mei și să se îndrăgostească iremediabil. Găsește-mă cât timp n-am dat nume tuturor stelelor de pe cer și cât încă ne-au mai rămas suficiente. Găsește-mă atunci când totul se scaldă în întunericul nopții, căci doar așa o sa vezi lumina din interiorul meu. Găsește-mă acum și aici, nu mai târziu. Găsește-mă cât încă oamenii din jur nu mă transformă în cea mai dificilă persoană din lume, cât încă nu devin prea capricioasă, prea răsfățată și prea nerăbdătoare, cât încă mă pot salva de frici, cât încă pot visez, cât încă aspir la extraordinar. Rog Universul și te rog pe tine să mă găsești acum, cât inima încă mi-e bună, sensibilă și plină de dragoste, cât încă am curaj să sper, cât încă nu mi-am închis sufletul de tot.
Caută-mă și îți voi arăta că încă există magie.
Caută-mă și vei găsi un om puternic, un copil plin de energie, un adult responsabil, cineva atent la detalii, la nevoi, cineva pentru care sentimentele nu sunt jucării, cineva care încearcă să înțeleagă, să ajute, să fie prezent. Caută-mă și vei găsi un om pe care Universul îl iubește într-un mod aparte, un om din care izvorăște o dragoste infinită, căruia îi plac plimbările sub clar de lună, astrele, cărțile vechi, poveștile de dragoste, muzica, natura, mâncarea. Caută-mă și vei găsi pe cineva lângă care n-ai să te plictisești niciodată. Caută-mă și vei găsi pe cineva care încă poate să creadă în “pentru totdeauna”. N-am mai rămas mulți, dar tu.. caută-mă doar pe mine.
Ține-mă strâns, voi învăța să respir sacadat.
Eu pot orice. Atunci când iubesc, cu puțină răbdare și cu strădanie din partea ta, eu pot orice. Pot să fiu oricine. Pot să cuceresc lumea la brațul tău, să râd până la lacrimi, să transform toate nenorocirile în lecții din care avem ce învăța. Pot să îți înțeleg dorințele și să le așez peste ale mele. Pot să te fac centrul Universului meu și să te iubesc așa cum nu ai mai fost iubit niciodată. Tu doar luptă să mă ții strâns, adu-mi aminte să rămân eu, șterge-mi lacrimile, cultivă-mi ideea de a fi mai mult, mai bine, de a avea mai mult, mai bine. Nu-mi spune niciodată că sunt prea mult, că vreau prea mult, crede în mine, în faptul că sunt bine exact așa cum sunt.
Găsește-mă tu, înainte să o facă oricine altcineva. Găsește-mă tu, căci eu pe tine te vreau. Caută-mă și îți voi arăta că încă există magie. Poate nu vei înțelege întotdeauna cum răzbesc să fac anumite lucruri, cum reușesc încă să zâmbesc, cum pot iubi în asemenea manieră. Doamne, cum iubesc!, si-atunci, singurul lucru de care vei fi cu adevărat sigur, va fi acela că în interiorul meu sălășluiește magie. Ține-mă strâns, voi învăța să respir sacadat. Îmi voi sincroniza sufletul cu al tău, ca între bătăile inimilor noastre să nu existe spațiu sau timp.

Pasionată de artă în toate formele ei, Alexandra Marinescu este master al Facultății de Științe Politice, Litere și Comunicare, Universitatea Valahia din Târgoviște.