You are currently viewing Jeremy Clarkson, desemnat cel mai sexy bărbat din Marea Britanie pentru al doilea an consecutiv

Jeremy Clarkson, desemnat cel mai sexy bărbat din Marea Britanie pentru al doilea an consecutiv

Prezentatorul TV britanic Jeremy Clarkson a fost desemnat „cel mai sexy bărbat” din Marea Britanie pentru al doilea an la rând, relatează The Evening Standard.

Clarkson, în vârstă de 64 de ani, i-a depășit pe actorului britanic Tom Holland (27 de ani), cunoscut din filmele Spider-Man, și prințului William al Marii Britanii (41 de ani), cei doi ocupând locurile 2 și 3 în clasament.

Pe locul 4 s-a situat antrenorul echipei de fotbal al Angliei, Gareth Southgate (53 de ani), el fiind urmat de actorul Cillian Murphy (47 de ani), premiat recent cu Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, și actorul Idris Elba (51 de ani), unul dintre cei mai în vogă actori britanici în ultimii ani.

Clasamentul anual este întocmit de site-ul de întâlniri IllicitEncounters, care le cere utilizatoarelor sale să evalueze cât de „sexy” este un bărbat dintr-o listă despre care afirmă că include 50 dintre „cele mai faimoase și relevante nume” din punct de vedere cultural din ultimul an.

Participantelor la sondaj li se oferă posibilitatea de a da note de la 1 la 10, Clarkson obținând anul acesta o notă medie finală de 9/10. El a fost desemnat „cel mai sexy bărbat” din Marea Britanie și anul trecut, când a obținut nota 8/10.

Editor: IFA