You are currently viewing Sărbătoare la Titu! Fotbaliștii Urbanului au primit medaliile de campioni județeni

Sărbătoare la Titu! Fotbaliștii Urbanului au primit medaliile de campioni județeni

A fost sărbătoare, astăzi, la Titu! Fotbaliștii echipei din localitate au fost premiați cu medaliile de campioni de către Ciprian Prisăcaru, președintele AJF Dâmbovița. Frumosul moment s-a consumat pe terenul de la Hagioaica, la finalul meciului cu Unirea Bucșani (7-0), ce a contat pentru penultima etapă a campionatului.

Urban Titu este echipa cu cele mai multe victorii, cu cele mai puține înfrângeri (doar una), cu cel mai bun atac, cu cea mai bună apărare și cu cele mai multe puncte în actuala ediției a Ligii a 4-a.

Urban Titu a câștigat al doilea titlu județean după Revoluție și al cincilea din istoria clubului. Gruparea prezidată de Costin Mirescu a dominat competiția la Liga 4 și va reprezenta județul Dâmbovița în barajul pentru promovarea în Liga 3, unde va întâlni, foarte probabil, pe Metropolitan Ișalnița (Dolj). Manșa tur se va juca la Hagioaica, pe 16 iunie (ora 18.00), iar returul este programat în deplasare, pe 23 iunie (ora 17.30).

Urban Titu a început cu Florin Anton pe banca tehnică, iar din etapa 21 a fost preluată de Marian Vătavu. Ciprian Dicu este căpitanul echipei, care nu a lipsit nici măcar o secundă în acest sezon de campionat, și nici în jocurile din Cupa României.

Liga  a 4-a. Etapa a 29-a – Rezultate 

Titu – Bucșani 7-0

Ziduri – Potlogi 1-6

Burduca – Fieni 2-0

Braniștea – Răzvad 3-4

Moroeni – Șuța Seacă 2-1

Ocnița – Voinești 0-4

Urziceanca – Tătărani 4-1

Brezoaele – Gura Șuții 2-6.

M.I.