You are currently viewing Elicopterul în care se afla președintele Iranului s-a prăbușit

Elicopterul în care se afla președintele Iranului s-a prăbușit

Un elicopter care îl transporta pe președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a fost nevoit să aterizeze forțat sau s-a prăbușit, duminică. Încă nu este clar ce s-a întâmplat, iar salvatorii încearcă să ajungă la locul accidentului, dar căutările sunt îngreunate de condițiile meteo.

Informațiile au fost furnizate de televiziunea de stat iraniană, care nu a oferit deocamdată alte detalii, informează AP.

Raisi călătorea în provincia Azerbaidjanul de Est din Iran. Televiziunea de stat a relatat că incidentul a avut loc în apropiere de Jolfa, un oraș la granița Azerbaidjanul, aflat la aproximativ 600 de kilometri nord-vest de capitala iraniană, Teheran.

Tasnim News a anunțat pe Telegram:

A avut loc un accident cu elicopterul care îl transporta pe președinte în Azerbaidjanul de Est. Unele știri indică faptul că elicopterul care îl transporta pe președintele Raisi a avut un accident în Azerbaidjanul de Est. Cu toate acestea, unii dintre însoțitorii președintelui din acest elicopter au reușit să contacteze centrul și astfel s-a mărit speranța de încheiere a acestui incident fără pierderi de vieți omenești. În acest convoi au fost prezente trei elicoptere, două elicoptere care transportau niște miniștri și oficiali au ajuns la destinație în siguranță.

Deocamdată nu sunt informații despre starea șefului de stat.
Editor: IFA